כף רגל אחת מתקלפת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

05/11/2007 | 07:43 | מאת: ירדנה

אודה לך מאד עבור עיצה והדרכה בנידון: אני בת 60, לא לוקחת תרופות ולא ידוע לי על מחלה כלשהי. רק כף רגל ימין מתקלפת.. אינני סובלת מפטריות ובכף הרגל השמאלית אין כל הפרעות. מריחה בvaseline, Nivea, לא עזרו. מריחה בשמן חמניות מועילה, אך הרגל מתייבשת מהר והעור ממשיך להתקלף. לאחר מריחת השמן מופיעות נקודות אדומות מפוזרות, אשר נעלמות לאחר זמן מה. לאחר רחצה, הקילוף בולט מאד. היות והרגל מתייבשת מהר, עליי "לשמן" מספר פעמים ביום. ניראה לי, שאמבט של כף הרגל עם שמן חמניות הגביר את הקילוף ולכן הפסקתי. נדמה לי, שהכל החל בגירוד חזק באיזור האכילס, כשניראו באיזור קמטים עמוקים של העור. הקמטים נעלמו ואין גירוד. אודה לך מקרב לב עבור עזרה והדרכה.

05/11/2007 | 12:34 | מאת: דניאל וייס

לפי תיאורך נראה שטרם היתה כאן דיאגנוזה נכונה של בעייתך , על כן יש צורך להבדק אצל מומחה כף רגל שייתן לך דיאגנוזה ולאחר מכן את הטיפול המתאים והנכון ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 בהצלחה דניאל

05/04/2008 | 19:55 | מאת: יהודה

מי יודע ? מה גורם ליובש בעור כפות הרגלים?

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי