מניעת התפתחות פצע לחץ

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

19/10/2007 | 20:46 | מאת: שמעון

במקרה וזוהתה תחילת התפתחות של פצע לחץ בצידה העליון של הירך ליד האגן, באילו פעולות ניתן לנקוט בכדי למנוע את התפתחות הפצע עוד בשבלביו הראשוניים, האזור עדיין לא פצוע אך עומד להיווצר שם פצע לחץ, יודע אני זאת כיוון שכבר קיים בגוף החולה פצע לחץ שמטופל, אשמח לדעת מהם השיטות למניעת התפתחות הפצע. מדובר באדם בן 79 הנמצא כבר בבית חולים. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.

22/10/2007 | 11:18 | מאת: דניאל וייס

יש לדאוג שלא יהיה לחץ על המקום , כדאי להעזר במזרון "ביצים" שניתן להשיג ביד-שרה בהצלחה ורפואה שלימה דניאל

22/10/2007 | 21:17 | מאת: שמעון

תודה על התגובה. במקרה והחולה כבר נעזר במזרון ביצים המסופק על ידי בית החולים האם יש משחות מסויימות?שמנים? עיסוי? אשר מומלץ?

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי