קריסת הקשת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

19/10/2007 | 12:03 | מאת: חגית

כנראה שזה המצב אליו הגעתי, כדברי הרופא והפיזיטרפיסטית. רכשתי מדרסים מתאימים שעלו לי 2400 ש'. צפיתי שהמדרס יפתור את הבעייה, אך לא כך הדבר. הרגל עדיין קורסת עם המדרס. קשה לי ללכת אפילו צעד אחד. הרגל כואבת בכל צעד... אני מיואשת, מה עושים????? איכות החיים שלי נפגעה.

22/10/2007 | 11:16 | מאת: דניאל וייס

ראיתי את שאלתך גם בפורום אחר תעכלעס, כדאי שתפני למי שבצע את המדרסים על מנת שיבדוק אותם וייתן מענה בהתאם – אולי ניתן לסדר משהו במדרס – העיקר לא להתייאש בהצלחה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי