פטריה כתוצאה מטיפול בציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

21/09/2007 | 18:29 | מאת: נינה

שלום ושנה טובה לפני כ 4 חודשים עברתי טיפול בלייזר בבי"ח בגלל ציפורן חודרנית. הרופא צרב לי את צידי הציפורן. שאלתי אותו במהלך הטיפול אם הוא מוציא גם את מה שצמח לתוך צידי האצבע והוא אמר: חיובי. אחרי החלמה ארוכה מאד- מוגלה ורגישות- נראה שהאצבע החלימה אך התגלה שהציפורן גודלת עם פטריה. מעוותת לגמרי ורכה כמו נייר. כשאני נוגעת בצד האצבע אני מרגישה כאב כאילו יש בפנים עדיין ציפורן. אני סוכרתית סוג 2 בת 50 רופא העור נתן לי לק נגד פטרת הציפורן. מה לעשות? לחזור למרפאה הכירורגית שטופלתי בה? יש אפשרות לבדוק אם נשארה פיסת ציפורן בתוך הבשר?? לתשובתך אודה.

30/09/2007 | 14:43 | מאת: דניאל וייס

שלום רב, לשאלתך זו כבר עניתי במסגרת אחרת - ובכל זאת אין להזניח כלל את הדבר ולפנות ישיורות למי שניתח אותך הנצלחנ וחג שמח

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי