יש לי ציפורן חודרנית חוזרת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

12/09/2007 | 21:19 | מאת: דניאל

שלום יש לי בעית ציפורן חודרנית בבוהן ברגליים הוציאו לי את הציפורניים כמה וכמה פעמים אצל חירורג הציפורן חוזרת וחוזרת אני צריך ללכת בשבוע הבא שוב לחירורג רציתי לשמוע דעה מקצועית בנושא ומה עליי לעשות אני לקראת צבא(חודש וחצי) ואשמח לתשובה תודה.

18/09/2007 | 10:31 | מאת: דניאל וייס

כדי להסיר ציפורן חודרנית יש לעקרה חלקית ולבצע עיקור של בסיס הציפורן והשמדתו על מנת שלא יחזור שוב. משתמע שהפרוצדורה שמבצעים בך כמה פעמים אינה נכונה ועל כן תוכל להכנס לאתר שלי בכדי לקבל יותר מידע על כך. WWW.WISEFEET.ORG רפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי