שושנה ברגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

11/09/2007 | 07:18 | מאת: אייל שבשביץ

אמא שלי מטופלת מלפני 18 ימים בטיפול כימותרפיה עקב סרטן ברחם וגרורות בריאות. הסרטן כבר גדול שאי אפשר להוריד את הרחם מה גם שהוא יושב על כל אזור האגן וחוסם ע"פ מה שהרופאים אומרים את הניקוז של הנוזלים (גם לימפה) מהרגליים. לאחר הסידרה הראשונה של הכימו שארכה 5 ימים היא השתחררה הביתה ולאחר 3 ימים בבית הבחנו באדמומיות של הרגל לאחר מכן באו חום כאבים צמרמורות ורעידות. אישפזנו אותה בבית חולים השרון בפ"ת (שם היא מקבלת את טיפול הכימו) ושבוע מאז השושנה רק הולכת וגדלה הגודל הוא מאמצע הרגל ועד כפות הרגליים ישנם צבעים משונים אדום כחול סגול אבל גם מלא שלפוחיות לבנות מלאות בנוזלים. הרופאים אומרים שאין מה לעשות זה יעבור לבד אבל זה כבר נראה מוגזם. לא ראה אותה שום רופא עור או רופא פצעים/זיהומים האם זה תקין ? והכאב לא נחלש ולעיתים אף מתגבר. נכון להיום היא לא יכולה לדרוך על הרגל (גם הרגל השנייה נדבקה אך היא פחות מכאיבה) האם יש איזה משהו שאני יכול לבקש מהרופאים לעשות? לטענת הרופאים מלבד הטיפול האנטיביוטי אין מה לעשות.חשובה לי חוות דעתך גם האם יש לדאוג שמומחה עור/זיהום יראה אותה, גם אם זה בבית חולים אחר... היא סובלת כאבי תופת ואנו חסרי אונים - אודה לתשובתך המהירה.

18/09/2007 | 10:17 | מאת: דניאל וייס

לפי תיאורך המצב אינו פשוט כלל ואינו מתאים לתשובה קצרה בפורום זה על כן פנה למרפאה בהקדם 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי