ציפורן שבורה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

25/08/2007 | 03:55 | מאת: א.ח

שלום, עקב מפגש לא סימפטי בין ציפורן הבוהן שלי לחפץ כבד, רובה נפרד מהבשר מתחתיה, וחצי משורש הציפורן יצא ממתחת לעור. הציפורן לא נתלשה, ומזמן קבלת המכה (למעלה מ-10 שעות) מופרש נוזל שקוף שנוזל החוצה מכל קצוות הציפורן. יש לציין שהבוהן לא כאבה לי מאד בעת קבלת המכה, ואני חש בכאב רק במגע עם הציפורן או כאשר אני הולך. רציתי להתעייץ איתך כיצד לחטא את האזור, האם יש לעקור את הציפורן, ואם לא איך צריך לטפל בה. תודה מראש

29/08/2007 | 11:41 | מאת: דניאל וייס

יש לשקול עקירה מלאה של הציפורן (ולא תלישתה!!) ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי