פטריות בצפורניים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/08/2007 | 20:56 | מאת: רונית

שלום רב, אני סובלת זמן רב מפטריות בציפורני רגל שמאל. יצרתי קשר עם פדיקוריסטית שמבטיחה פתרון לבעיה בביקור אחד. האם הגיוני? איזה סוג של טיפול אתה מציע? תודה רבה, רונית.

29/08/2007 | 11:45 | מאת: דניאל וייס

תבקשי מהפדיקוריסטית ליצור עימי קשר, כי זאת בודאי תגלית המילניום- פתרון חד פעמי, זה חייב להיות נס משמים. ישנם טיפולים מגוונים ממשחות, טיפות ואף כדורים דרך הפה בהתאם לחומרת המצב ולפי בריאות המטופל נקבע סוג הטיפול. ניתן לפנות למרפאה - 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

24/01/2009 | 17:38 | מאת: רוזיי

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי