רפואת כף הרגל..

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

21/08/2007 | 08:57 | מאת: אושרת

שלום רב, אני בסיום לימודי פדיקור ומניקור רפואי, ואני מחפשת ספר להרחבת הידע שלי בנושא - מחלות עור ,כף הרגל והיד, אקזמות ופטרת , רגל סוכרתית, ועוד לא מפריע לי גם אם הספר יהיה באנגלית, חיפשתי בחנויות הספרים באילת (צומת ספרים וסטימצקי) ולצערי הרף אין להם כל הנוגע ברפואת כף הרגל. אשמח למידע וספרות כתובה בנושא והיכן לרכשה, בתודה מראש, אושרת.

23/08/2007 | 21:49 | מאת: דניאל וייס

כדאי לחפש ב- amazon.com בטוחני ששם תוכלי למצוא הרבה מאוד ספרות בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי