פצעים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

06/08/2007 | 00:18 | מאת: מינה

שלום! ברצוני לדעת מה יכולים להיות הגורמים להתפוצצות העור בכף הרגל. אני סובלת מבעיה זו בצורה קשה מאוד, לעיתים קרובות העור בעקב מתפוצף ממש עד הבשר ואני מתקשה לדרוך על הרגל במשך כמה ימים. לציין שאני אישה בת 60 וסובלת מבעיות בבלוטת התריס ומעט עודף סוכר. תודה

12/08/2007 | 09:17 | מאת: דניאל וייס

שלום רב, יש סבירות גבוהה לחשוב שמדובר בפטרת או בעור קשה או אפילו שילוב של השניים אני ממליץ על ניגוב רגליים היטב ומשיחת הרגליים עם במשחה אנטיפטרייתית למשך שבועיים. ולאחר מכן להקפיד על הגיינת הרגליים ומשיחה יומית של קרם הרגליים. לפרטים נוספים ניתן לפנות למרפאה 03-7521670 רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי