פטריה בבוהן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/07/2007 | 14:49 | מאת: מורן

לפני כשנה קיבלתי מכה בציפורן הבוהן בכף הרגל. הציפורן החליפה צבעים ועד שהודיתי ביני לבין יצמי שמדובר בפטריה והלכתי לרופא עור כבר כל הציפורן היתה צהבהבה ומוגבהת. רופא העור אכן קבע שמדובר בפטריה ואני מטפלת כבר כ- 3 חודשים בטיפות אגיספור ובלק בטרפן, אך לשווא, הציפורן צומחת עם הפטרת. רציתי לשאול אם אכן טיפול באקומונומיקה יכול לעזור (כך שמעתי) לפני שאני מתחילה טיפול של keratospor שאמור להוריד את הציפורן ולהביא לצמיחת ציפורן חדשה. תודה על העזרה.

15/07/2007 | 13:58 | מאת: דניאל וייס

אקונומיקה מיועדת לניקוי כללי של הבית ולא של ציפורניים בהצלחה עם הטיפול של ה- KERTOPSOR דניאל www.Wisefeet.org

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי