רגלים תפוסות

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

13/07/2007 | 17:13 | מאת: עדי

שלום רב, יש לי בעיה שלפעמים יכולה מאוד להציק לי, מידי פעם כפות הרגלים שלי נתפסות ולפעמים איתם גם השוק נתפס, זה יכול לקרות כמה פעמים בשבוע או פעם בשבועים וזה יכול גם להעיר אותי באמצע הלילה, אני לא יודעת למה זה קורה והיתי שמחה אם אולי תדע למה זה יכול לקרות, זה קורה לי בעיקר בשנה האחרונה אבל גם לפני זה זה קרה לי, (אני צעירה בסביבות גיל ה-20 ואני לא עוסקת בספורט) בתודה מראש עדי

15/07/2007 | 13:57 | מאת: דניאל וייס

עדי, שלום רב יכולים להיות סיבות רבות מאוד להתעוררות בעיה שכזו ומדבריך אין מספיק נתונים שמאפשרים לי להתייחס לבעיה הספציפית. על כן כדאי שתעבירי הרבה יותר אינפורמציה ועדיף להיוועץ במרפאה 03-7521670 בהצלחה דניאל www.Wisefeet.org

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי