פטריה בבהונות

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

04/07/2007 | 18:58 | מאת: חגית

שלום שמי חגית אני בת 24, כבר תקופה ארוכה מאד שיש לי פטריה בציפורני שתי הבהונות. בהמלצת הרופא תחילה טיפלתי באזור עם טיפות אגסטין. כאשר זה לא עזר חזרתי לרופא וקיבלתי ספריי Lamisil. הטיפול גם כן לא עבד (אני מוכרחה להודות שלא מילאתי במדויק אחר הנחיות הטיפול בשל אורך התקופה). בהמלצת מניקוריסטית, גזזתי את הציפורנים הפגומות- כעת מרבית ציפורן בוהן שמאל גזוזה, וחלק מציפורן בוהן ימין. רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם זה טיפול טוב לגזוז את הציפורניים (אני מקווה שכן כי זה כבר נעשה)? ב. האם כעת עלי להמשיך ולשים את אחת משתי התרופות? ג. האם עלי לחבוש את הבהונות? האם במשך כל הזמן או רק בעת שהייה בחוץ? ד. האם עלי למרוח חומר מחטא? תודה רבה רבה חגית

11/07/2007 | 15:31 | מאת: דניאל וייס

שלום חגית אני מצטער שלקח זמן להשיב לך - הייתי בחו"ל לעניינינו, פטרת בציפורניים היא קשה לטיפול וצריך הרבה מאוד סבלנות וטיפול ממושך. על כן כדאי להתמיד בטיפול שקבלת לפחות לחודש ימים ואחר כך לבחון את ההמשך. אין צורך בחבישה למעט אם את שמה משחה.ואין צורך להשתמש בחומר מחטא

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי