פדיקור - האם בריא לרגל?

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

28/06/2007 | 11:09 | מאת: שירה

רציתי לדעת האם מה שנקרא "פדיקור רפואי" טוב ובריא לכף הרגל. תודה!!

01/07/2007 | 13:55 | מאת: דניאל וייס

מושג של "פדיקור רפואי" ניתן ע"י אנשי מקצוע רפואי בלבד. אם את זקוקה לו הוא חשוב ויעיל מאוד. לפרטים נוספים אפשר להכנס לאתר המרפאה www.wisefeet.org או בטל' 03-7521670 בהצלחה דניאל

01/07/2007 | 17:59 | מאת: שירה

אין לי בעיות מיוחדות בכף הרגל. מה שיש לי הוא יובש בעקב שהוא לא אסטתי וגם לא נעים. אני פשוט מתלבטת אם לעשות אצל פדיקור במכונים הרגילים. אמרו לי שזה עלול לפגוע ביציבה או משהו כזה. אשמח לקבל את דעתך.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי