יבלת ברגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

27/06/2007 | 07:42 | מאת: כנרת

יש לי מזה 10 ימים יבלת בין שתי האצבעות הקטנות ברגל (מקום שלא בא במגע עם נעל), ניסיתי את כל המשחות הקיימות, לצערי ללא הואיל. אני חובשת את המקום ולמרות זאת בקושי מצליחה ללכת, הכאב מקרין לכל כף הרגל ואין כל שיפור, להיפך. האם יש עוד משהו שניתן לעשות לבד לפני שאפנה לפודיאטריסט (העיכוב נובע רק מחוסר זמן...)? תודה!!

01/07/2007 | 13:56 | מאת: דניאל וייס

יבלת מסוג זה כנראה נובע מלחץ וחיכוך בין הבהונות. יש להסירו ולמנוע את הישנותו. כעזרה ראשונה כדאי לנעול סנדל או נעל רחבה הרבה יותר כדאי שלא יהיה לחץ במקום ולרפד עם צמר גפן. רפואה שלימה דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי