ציפורן מוזרה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/06/2007 | 17:56 | מאת: sigal.m

אחת מחברותיי הפדיקורסטיות נתקלה במקרה של נערה שהציפרון בבוהן גדלה, ובשליש של הציפורן שוב גדלה ציפורן חדשה, כלומר ציפורן על ציפורן כמו מדרגות, הציפורן קשה כמו אבן. הנערה ביקרה אצל רופאים שהתייעצו עם הקולגות שלהם, ואף הם לא יודעים מה הבעיה ומדוע זה קרה. הנערה טוענת שזה לא משהו שנולדה איתו, אלא שנים רבות זה כך וזה ממשיך לצמוח בצורה כזו. שאלתי היא מה היא התופעה הזו ממה זה נוצר? ואיזה טיפול יכול לפתור לה את הבעיה? אשמח לקבל את תשובתך המקצועית.

24/06/2007 | 15:49 | מאת: דניאל וייס

יש צורך לבדוק שאין פטריה או בעיה כלשהי במבנה הבסיסי של הציפורן ייתכן שצריך להסיר חלק מהציפורן או לטפל בה כפטריה כדי שהחדשה שתצמח תהיה נקיה וישרה אציין שיכולים להיות מספר בעיות בסיסיות שעלולות לגרום לבעיה ולכן כדאי שמומחה יבדוק את הגורם השורשי לבעיה ואז ניתן יהיה להחליט מה הטיפול הנכון. רפואה שלימה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי