סקלרודרמה ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/06/2007 | 16:14 | מאת: דוביד

שלום רב, אני בן 41 חולה סקלרודרמה עם רנו קשה בעיקר בחורף, מעורבות ראתית ,תפקודי ראות במעקב שותף,בערך 55%. בעבר הייתי ספורטאי מצטיין (שחייה),ריצה למרחקים בינוניים. כיום משתדל ללכת ולהגביר את סיבולת הלב ריאה שלי.קשה לי מאד בעליות ובריצה קלה אפילו. מעוניין לדעת איזו פעילות גופנית אני יכול לבצע ואיך לבצע אותה?? תודה מראש, דוביד

24/06/2007 | 15:39 | מאת: דניאל וייס

מאחר ויש לך רקע רפואי מסויים – אני מציע שתבנה תוכנית אישית עם מדריך כושר אישי ובהתייעצות עם רופא האישי שלך. בהצלחה דניאל WWW.WISEFEET.ORG

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי