ציפורן חולה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/06/2007 | 07:26 | מאת: sigal.m

שלום דוקטור אני פדיקורסטית במקצועי, בדרך כלל אני מזהה פטרייה כאשר אני רואה שצבעה חום שחור, או צהוב , אך נתקלתי בתופעה שונה וקצת התלבטתי, כייון שהבחור עוסק בספורט לפעמים, נוצרו אצלו בבהונות ממש בשני הקצוות כתם בצבע כתום חזק מאוד, כמובן שהפנתי אותו לרופא אך הוא מתקעש וטוען שהכתם נוצר בעקבות מכות חזוקות שקיבל בבוהן. כדי להשקיט את מצפוני וגם לידע כללי שלי אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה ולהגיד לי מה זה בדיוק הצבע הזה, וממה זה נוצר. ודרך אגב אני מאוד נעזרת בפורומים שלכם כפדיקורסטית ונהנית לגלוש כאן ולקבל תשובות מקצועיות. על הכבוד לכם על העזרה שאתן נותנים.

17/06/2007 | 18:59 | מאת: דניאל וייס

יש לבדוק היטב אם לא מדובר בהימטומה תחת הציפורן או צבע שירד מהנעל וכדו' ייתכן איפוא שהמטופל אכן צודק שזה ממכה אני מציע להפנותו לפודיאטור לאבחנה נכונה 03-7521670 בהצלחה דניאל

17/06/2007 | 21:18 | מאת: sigal.m

ראשית תודה על עזרתך האדיבה עזרת לי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, ושנית סליחה על הבורות אבל מה פירוש המילה - הימטומה, זו סוג של מחלה מסויימת? אשמח לתשובה.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי