כף רגל ופסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

05/06/2007 | 11:23 | מאת: יוסי

שלום רציתי לקבל מידע בנושא פסוריאזיס בכף הרגל רק בכף הרגל. מה השם המקצועי של המחלה? מהם הסימנים? למה צריך לשים לב? מהם הטיפולים הקונוציונלים והמשלימים והאם הם יעילים? האם זה נכון שמעט מאוד אנשים בישראל סובלים מבעיה זו?\האם יש מרפא או רק הפוגות?\ תודה מראש.

14/06/2007 | 11:36 | מאת: דניאל וייס

שלום יוסי, הנושא ארוך כתשובה לפורום ניתן להתקשר למרכז מידע שלנו בטל' 03-7521670 ולקבל את כל המידע הנחוץ בהצלחה דניאל

14/06/2007 | 15:17 | מאת: דניאל וייס

הגיע לידי אתר אינטרנט של חברה מסוימת יש להם משהו חדש על מחלה זו לעיונך לא מכיר ולא בדקתי www.camelk.net סוכן שלהם בשם אורי 052-4561242 יום טוב דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי