זרימה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

06/06/2007 | 13:30 | מאת: mosh

שלום האם יש טיפול לזרימת דם פחותה ברגליים? ואם כן איזה טיפול קונבנציונלי ? ואיך הרפואה הטבעית מטפלת בזה.? תודה

14/06/2007 | 11:33 | מאת: דניאל וייס

ישנם טיפולים רבים היכולים לסייע בהגברת זרימת הדם ברגליים : הליכה, תרופות מדללי דם, אלומדין – תרופה הניתנת תוך ורידי להרחבת כלי דם,מסאגים מקומיים ועוד. יש לציין כי לאחר ברור מקיף של כלי הדם ניתן להחליט על טיפול מתאים. בברכה דניאל

22/06/2007 | 22:41 | מאת: הילה

רפידות מגנטיות שתוך מספר שעות משפרות את זרימת הדם לרגליים ובנוסף נותנות אנרגיה. למידע: [email protected]

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי