ציפורניים מצהיבות

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/06/2007 | 02:52 | מאת: ש 22

בתקופה האחרונה שמתי לב שהציפורניים (בידיים) משנות גוונן לצהוב,האם ישנה אפשרות שדבר זה נובע מחוסר אכילת בשר? אם לא,אז מה הסיבה לכך? תודה מראש...

04/06/2007 | 12:33 | מאת: דניאל וייס

בספרות המקצועית אנו מוצאים תופעה של Yellow nail syndrome נמצאת אצל אלו שהציפורניים לא מתארכות יותר.והם לרוב זקוקים לגזיזה עד פעמיים בשנה. לרוב הם תופעה למחלת רקע כלשהי. איני יכול לקשור את הבעיה באופן ישיר לאי אכילת בשר רפואה שלימה דניאל

09/11/2010 | 17:29 | מאת: בל

שלום, לאחרונה ציפורני ידיי מצהיבות, מה אפשר לעשות? האםיכול להיות שזה אחרי מריחת לק? תודה בל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי