כאבים ברגל

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

04/12/2016 | 14:49 | מאת: אלי

שלום, אני סובל מזה חודש מכאב דוקר בכף הרגל. קראתי קצת ונראה שזה דורבן. הבנתי שאין לרפואה מה להציע. האם דיקור סיני יכול לעזור?

אלי שלום, דיקור סיני וטכניקה נוספת מתוכו הנקראת- אלקטרו-אקופונקטורה (דיקור סיני בשילוב פולסים חשמליים) עשוי לסייע מאוד בהעלמת סימני התופעה. מנסיוני בתחום לא מדובר בטיפול ארוך טווח ולרוב יש צורך רק בכמה טיפולים בודדים על מנת שהכאב יחלוף. ממליץ בחום שלא למשוך את התופעה יותר ולגשת למטפל מוסמך לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית