טיפול רפואי לבעיות גב בסין

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

13/11/2016 | 11:21 | מאת: עדי

חמי סובל שנים רבות מבעיות גב חמורות ומרובות כאשר כרגע מספר רופאים המליצו לו לעבור ניתוח. על מנת להימנע מניתוח הומלץ לו לנסוע לטיפול בסין בעיר דליאנג Dalian Rehabilitation Medical Center. הוא העביר את כל המסמכים הרפואיים שלו אליהם והם אישרו לו כי כדאי שיגיע אליהם במהרה. ניסיתי ללא הצלחה למצוא מידע על אותו מרכז רפואי ובכלל על טיפול רפואי בסין. האם המרכז הספציפי הזה מוכר ובכלל אשמח להתייעץ לגבי הליך הטיפול בסין. אשמח לכל מידע אפשרי. המון תודה מראש

עדי שלום, על איזה סוג של טיפול מדובר? רפואה סינית? לא מכיר את המרכז המדובר. רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית