כאב בלשון כבר כמה ימים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/09/2016 | 20:53 | מאת: יעל

הבנתי שברפואה הסינית לשון אומרת הרבה על הגוף שלנו. אני כבר 3 ימים עם כאב בלשון. מזכיר קצת את התחושה אחרי שאוכלים משהו שחם מדי. זה מאד מציק והתחושה היא שכל הפה כבר כואב. אני די חושדת שזו בכלל רגישות לטחינה שלאחרונה אני אוכלת יותר. מה דעתכם? תודה!

יעל שלום, את בהחלט צודקת, למראה הלשון ישנה חשיבות רבה בנושא אבחון הגוף על פי התאוריה של הרפואה הסינית. כאמור, מדובר בנראות של הלשון אשר משקפת או מתארת לנו את המצב הפנימי של הגוף. נושא של כאב בלשון לעומת זאת פחות קשור אך עם זאת, התשובה נמצאת ב מיקום הכאב על הלשון. שכן, מיקון הכאב עשוי לשקף את האיבר הפנימי המצוי בחוסר איזון. ממליץ לך בחום לגשת למטפל מוסמך לשם אבחנה וטיפול מתאים. בברכת שנה טובה ובריאות שלמה, רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית