טיפול לפציעת מספורט (כדורגל)

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

14/09/2016 | 17:57 | מאת: תומר

רונן שלום, בני בן ה-15 נפל ונפצע בחלק התחתון של הגב ובצוואר במשחק כדורגל. צילומים הראו כי אין כל שבר. האורטופד אמר כי מדובר רק במכה או בנקע והמליץ להימנע מפעילות גופנית למשך 6 שבועות. מדובר על כמעט חצי עונת משחק. אף אחד לא הציע טיפול כלשהו פרט למנוחה ומשככי כאבים. האם הדיקור הסיני יכול לעזור למצב? או יותר נכון, הייתי רוצה לדעת איזה טיפול יכול לזרז את משך ההחלמה? הוא ממש רוצה לחזור לקבוצה ולשחק. תודה לך תומר

תומר שלום, דיקור סיני הינו יעיל ביותר לעידוד הגוף להחלים באופן מהיר יותר ובכך תורם לקיצור זמני ההחלמה מה שיגרום לבנך לשוב בהקדם למשחק הכדורגל. ממליץ לך בחום לגשת למטפל מוסמך החבר באגודה הארצית למטפלים ברפואה סינית לשם אבחנה מעמיקה יותר וטיפול בהתאם. בברכה, רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית