רפואה סינית לתמיכה בטיפול

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

25/07/2016 | 21:42 | מאת: שי חכמוב

שלום רב . אימי חלתה לפני מספר שנים בסרטן השד . לפני מספר חודשים חזרה לה המחלה בצורה של גרורות לעצמות ולכבד . אימי מאוד מאמינה ברפואה משלימה ולכן כרגע צורכת מספר דברים : 1. גרביולה . 2. כורכום 3. קו אנזים 4. שן הארי . האם יש עוד משהו טבעי מתחום הרפואה הסינית שיודע להילחם בתאים סרטניים באופן יעיל ?

שי שלום, ניתן להרכיב פורמולה צמחית המכילה שילוב של כמה צמחים שביניהם קיימים צמחים עם יכולת נוגדת סרטן. מטרת הפורמולה היא לסייע לאימך ולחזק אותה בלחימה נגד הסרטן כמו גם לטיפול בתופעות לוואי שנגרמו כתוצאה מהטיפול הקונבנציונלי (כימותרפיה ורדיותרפיה). הפורמולה מותאמת לאותו מצב וצרכים של אימך בכל רגע נתון ומשתנה ומשתנה מעת לעת על פי המצב. הפורמולה נכתבת ונשלחת לבית המרקחת באמצעות מטפל מוסמך. לא ניתן לקנות את הפורמולה ללא הפנייה מתאימה ממטפל מוסמך. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית