מחלת ריאה 99999999999999

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

23/07/2016 | 11:39 | מאת: ירדן

שלום, אימי בת 59 מזה כ 3 שנים סובלת מבעיות נשימה, הבחנה של הרופאים היא סארקוידוסיס ריאתי . הרופא נתן לה טיפול תרופתי משאף על בסיס סטרואידים. אימי א רוצה לקחת טיפול זה מאחר והיא נגד תרופות, כדורים , סטרואידים וכולי... זאת הסיבה שאין שיפור במצבה, היא מתקשה כל היום לנשום, מתקשה לישון בלילה, סובלת נורא , כמו כן ירדה המון במשקל, היא בתת תזונה, ללא חשק לאכול, ללא תאבון, אוכלת ממש מעט. האם הרפואה האלטרנטיבית, רפואה סינית... יכולים לעזור למצבה ולשפר את הנשימה שלה ללא תרופות? אולי דיקור ? אשמח לתשובה תודה.

ירדן שלום, אני בהחלט חושב שהדיקור הסיני וצמחי המרפא יוכלו לסייע ולהטיב עם המחלה של אימך. רמת ההטבה משתנה בין מטופל ומטופל. בברכה, רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית