אשמח לעזרה לגבי התלבטות של חולים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/06/2016 | 12:02 | מאת: רותם

ידוע שרוב הלקוחות מגיעים למטפל ע"י המלצה, אבל אני לא מבין למה לאנשים לוקח חודשים ואפילו שנים מהרגע שקיבלו המלצה עד שמתקשרים למטפל - אשמח להבין מה מונע מהם / מה גורם להם להתמהמה ? תודה.

רותם שלום, הלוואי והיתה לי התשובה לשאלה הזו שלך. אני מניח שמתי שככואב מספיק, מחליטים למצוא פתרון משלים ומרימים בסופו של דבר את הטלפון. נושא העצלות ו/או הקיבעון, לעיתים רבות באים על חשבון איכות החיים של המטופל שיכולה לעלות משמעותית. רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית