גירוי מציק/אי נוחות באזור החזה ובגרון

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

18/05/2016 | 01:12 | מאת: דן

שלום, יש לי מזה תקופה גירוי מציק באזור הגרון, זה גירוי שאני מרגיש אותו תחילה באזור החזה ורק לאחר מכן בגרון. דבר שגורם לי לכחכך כל פעם. בזמן דיבור, אוכל ובעיקר פעילות ספורט זה גובר. הייתי אצל רופא אא"ג והוא נתן לי זריקת אלרגיה, טלפסט 180, שמעט עוזרים לי אבל לא מעבר. מה עליי לעשות?? האם לרפואה הסינית יש פתרונות אלטרנטיביים להציע? תודה

דן שלום, המקרה שאתה מתאר נשמע כמו מקרה קלאסי שיכול להיפתר באמצעות הרפואה הסינית. הטיפול עצמו הוא באמצעות דיקור סיני וייתכן ויהיה צורך גם בצמחי מרפא, אך זאת כאמור, נדע רק לאחר בדיקה גופנית ותשאול מתאים ומעמיק שיכולים להתבצע בקליניקה על ידי מטפל מוסמך . ממליץ לך בחום להיבדק ל ידי מטפל מוסמך בכדי שיוכל להתאים לך את הטיפול המתאים ובכדי שהבעיה תעבור כמה שיותר מהר. בכל שאלה נוספת, מוזמן לפנות אליי. רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית