טיפול בפיטריאזיס רוזיאה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

02/05/2016 | 19:34 | מאת: ראובן

שלום. אני מחפש דרך לטפל במחלה באמצעות הרפואה הסינית. האם יש צמחי מרפא שניתן להשתמש בהם? שינוי בהרגלי התזונה? משחות או כל דבר אחר שניתן להשתמש בו הן להאצת הטיפול והן לשיכוך הגירוד. אשמח לתשובה בהקדם. תודה

ראובן שלום, הרפואה הסינית בהחלט יודעת לטפל בתופעות מחלת הפיטיריאזיס רוזאה. הטיפול מתבצע, כפי שציינת, באמצעות שילוב של כמה מטכניקות הטיפול של הרפואה הסינית (דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים), ובמקביל, באמצעות המלצות לשינויי תזונה ואורח חיים. הטיפול מותאם לכל מטופל ומטופל בהתאם לגורמים אשר הביאו להתפרצות המחלה. על-כן, לא קיים טיפול אחד המתאים לכולם ויש צורך לגשת למטפל מוסמך לשם ביצוע אבחנה מתאימה ובהמשך, טיפול בהתאם. בריאות שלמה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית