דיקור סיני לתסמונת המעי הרגיז

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/02/2016 | 11:57 | מאת: רוחמה

שלום לך, אני סובלת בחודשים האחרונים מכאבי בטן וגזים. הכאבים באים והולכים לסירוגין. נבדקתי אצל רופא גסטרו שאיבחן אצלי את התסמונת המעי הרגיז אבל לא נתן לי תרופות לזה. האם הדיקור הסיני מטפל בתסמונת המעי הרגיז? תודה

רוחמה שלום, כאבים באים והולכים הם אחד הסימנים של תסמונת המעי הרגיז. התופעה הזו מגיבה היטב לטיפול ברפואה סינית. הטיפול כולל: טיפולי דיקור בשילוב נטילת פורמולה צמחית. בנוסף, המטפל ימליץ על שינויים תוזנתיים ושינויים באורח החיים במטרה להאיץ את התהליך הטיפולי. ממליץ לך בחום לגשת למטפל מוסמך המטפל בדיקור ובצמחי מרפא לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בהצלחה רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית