גלי חום

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/01/2016 | 18:00 | מאת: ורדית

שלום רב, בגיל 48 לאחר ניתוח מניעה של הוצאת שחלות+חצוצרות הופיעו אצלי גלי חום. פניתי לדיקור סיני פעם בשבוע במשך 7 חודשים ולאחר מכן פעם בשבועיים כיום לאחר שנה של טיפולים האם אתה ממליץ להמשיך ובאיזו תדירות? אציין שעדיין יש לי תופעה יום יומית של גלי חום. והעניין גובר יותר בטיסה ובחופשה בחו"ל.

ורדית שלום, מתנצל שרק עכשיו אני חוזר עם תשובה אך הייתי בחופשה ללא גישה לאינטרנט. האם פרט לטיפולי הדיקור את מטופלת גם בצמחי מרפא? האם השיפור בגלי החום נמשך גם לאחר הרחקת הטיפולים? באופן כללי, אני ממליץ תמיד לשמור על טיפולי שיפור וזאת בכדי לשמר את התוצאות שכבר השגתם. לגבי תדירות הטיפול, אנא השיבי לשאלותיי בתחילת ההודעה. תודה רבה רונן רוזנבלט ניר

03/02/2016 | 15:20 | מאת: ורדית

רונן שלום, תודה רבה על המענה, לשאלתך אינני מטופלת בצמחי מרפא,דיקור בלבד. השיפור נמשך לעומת ההתחלה ,כלומר המצב הוא סטטי כמות גלי החום אינה פוחתת יותר. האם 2 טיפולים בחודש או 1 אתה ממליץ? האם להוסיף טיפול הומואפתי? תודה ויום טוב, אשמח לתשובה.

מנהל פורום רפואה סינית