כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

29/12/2015 | 11:56 | מאת: אמנון

שלום, אני סובל בשנים האחרונות מכאבי גב תחתון כמעט על בסיס יומי. חבר שלי המליץ לי לנסות טיפול בדיקור סיני. האם אתה חושב שזה יכול לעזור? אמנון

אמנון שלום, בשנים האחרונות התבצעו מספר מחקרים שמצאו באופן גורף כי הדיקור הסיני הוא טיפול יעיל, בטוח וטבעי לכאבי הגב. מהנסיון הקליני שלי אני ממליץ לך בחום לפנות בהקדם למטפל מוסמך ברפואה סינית לשם אבחנה וטיפול מתאים בכדי שתוכל להפרד לשלום מהכאבים. בריאות שלמה רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית