דיקור סיני לפוריות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/12/2015 | 13:41 | מאת: רחלי

שלום רונן, בעלי ואני מנסים להכנס להריון בחודשים האחרונים, אך ללא הצלחה. ניגשתי לרופא הגניקולוג שלי בכדי לבדוק מה הבעיה. בתום כל הבדיקות נראה שאין כל בעיה רפואית עם אף אחד מאיתנו. האם הדיקור הסיני יכול לעזור לנו להכנס להריון?

רחלי שלום, האמת היא שכ-20% מהסובלים מבעיות בכניסה להריון מאובחנים בסופו של דבר ככאלה ללא ממצא פאתולוגי. כלומר, כאלה שלא נמצאה אצלם שום בעיה אורגנית שיכולה להעיד על הבעיה לכניסה להריון. הרפואה הסינית יכולה בהחלט לסייע לכם להכנס להריון וחבל שלא להעזר בה עוד לפני שמתחילים בכל הטיפולים התרופתיים. המון בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית