סינוסיטיס דיקור

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

22/11/2015 | 14:36 | מאת: רעות

הי , אני סובלת מסינוסיטיס כרוני .בעיקר בחודשי החורף . נובמבר עד מרץ. אני מנסה לחפש אפשרות טיפול אחרת מאנטיביוטיקה ושאר כדורים . שאלתי היא האם דיקור סיני יעיל במצבים אלה ? ואם כן אשמח לקבל המלצות על מטפלים באזור המרכז :תל אביב גבעתיים ועוד.. תודה

רעות שלום, מנסיוני הקליני, הרפואה הסינית יכולה לסייע מאוד בנושא של סינוזיטיס כרוני. הטיפול מתבצע על די דיקור סיני, נטילת פורמולה צמחית ושינוי אורח חיים הכוללים שינויי תזונה. ממליץ לך בחום לנסות ולהיפטר מהאפיזודות החוזרות של האנטיביוטיקה. את יכולה לפנות אליי במייל לגבי המלצה למטפל. [email protected] בברכה, רונן רוזנבלט-ניר http://www.acufamilyclinic.com

מנהל פורום רפואה סינית