טיפול בפנאומוטורקס

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

18/10/2015 | 00:42 | מאת: אלמוני

שלום, עשיתי ניתוח לפני כ5 שנים לאחר אבחון פנאומוטורקס. כיום יש לי כאבי גב מעיקים, עשיתי את הבדיקות המקיפות הנדרשות אך לא נמצא פתרון לכאב. רציתי לדעת אם יש טיפול שיכול להקל עליי ברפואה משלימה?

שלום רב, לא כל כך הבנתי ממה שכתבת לגבי הקשר בין הפנאמוטורקס והכאבי גב ובנוסף, בבדיקות שביצעת, האם ניתנב אבחנה כלשהי לכאבי הגב? בברכה, רונן רוזנבלט-ניר http://www.acufamilyclinic.com

19/10/2015 | 23:21 | מאת: אלמוני

אני אחדד את מה שכתבתי. יש מועקה בחזה ברוב הזמן ודקירות בצד שמאל והכאבים האלה מקרינים גם לגב

מנהל פורום רפואה סינית