עזרה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

21/09/2015 | 05:04 | מאת: ליאן

בת 24..בשבועות האחרונים צץ לי פתאום וריד בפנים באיזור הרקה בין העין למצח..הוא לא בולט החוצא אבל רואים אותו..הוא מאוד מפריע לי..האם יש סיכוי לפיתרון באמצעות מצחי מרפא או כל דבר אחר? או שהפיתרון היחידי זה טיפולים פולשניים כמו לייזר וכו ואין סיכוי באמצעות הרפואה הסינית לעזור למצב? תודה רבה מראש!

ליאן שלום, לצערי, איני לא מכיר טיפול לבעיה שאת מציינת. אולי כדאי לך לברר עם מטפלים המטפלים בדיקור קוסמטי. בהצלחה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית