מס שאלות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

21/08/2015 | 07:34 | מאת: shosh

שלום אודה לך אם תענה לי לשאלותי הבאות: 1- האם על מנת להנות מיתרונות הצ'יה עלי לטחון אותם (כמו שטוחנים את הפשתן) או שאפשר לאכול אותם/לבלוע אותם כמו שהם בלי לטחון? 2- רימון- ידוע שכדי להנות מהיתרונות של הירקות והפירות רצוי לאכול אותם בזה הרגע אחרי שנחתכו ולא הרבה זמן לאחר מכן כי אז הם מתחמצנים וכוי...האם ככה גם בנוגע לרימון? כלומ- אם אני מפרידה את הגרעינים מהרימון ושדה בקופסא -האם יש לאכול את הגרעינים ישראחרי שהוצאתי אותם מתרמיל הרימון או שאני יכולה לשים במקרר ולאכול גם למחרת? או שאם אוכל למחרת אאבד מהיתרונות התזונתיים? 3- סומסום מלא מול שקד טבעי לא קלוי/ממולח- איפה יש יותר ויטמינים ומינרלים ובפרט ברזל? אודה אם תענה לי לפי על כל שאלה בנפרד כדי שיהיה לי ברור תודה

שלום, אני חושב שהפורום המתאים יותר לשאלותיך יהיה פורום נטורופתיה. בהצלחה, רונן

מנהל פורום רפואה סינית