היי רונן,

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

19/01/2015 | 22:07 | מאת: אורלי

הכוונה היא עשו לי בדיקות והקורטיזול שלי נמוך מאוד, עקב תקופה מאוד קשה שעברתי, , האם זה נכון לי ללכת לישון מוקדם כדי להגיע לאיזון של זה. ואיך היית מבחינתך מציע לטפל בזה... כאילו הקורטיזול שייך ליותרת הכליה. מקווה שהבנת את שאלתי... תודה מראש. אורלי

אורלי שלום, עכשיו השאלה הרבה יותר מובנת. אני לא חושב שתוכלי לאזן רמות הקורטיזול עי שינה בשעות הכליות. נראה לי פחות רלוונטי וקצת יותר מידי פאתולוגי לטיפול עצמי על ידי שינה. ההמלצה שלי היא כן לפנות למטפל מוסמך, לעבור אבחנה מעמיקה ומדוייקת שבעקבותיה יהיה ניתן להחליט את אופן הטיפול. כמובן שהטיפול באמצעות הרפואה הסינית כולל דיקור וצמחי מרפא. באופן זה אני בהחלט סבור שתוכלי לאזן גופך ותוך כדי זה, לאזן רמות הקורטיזול. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית