ציה ופשתן

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

10/10/2014 | 20:06 | מאת: חנית

שלום אני בת 30 ואוכלת בכל יום כבר תקופה ארוכה גם זרעי פשתן וגם זרעי ציה. את הציה אני לועסת ובולעת וכנל לגבי הפשתן אלא שאת הפשתן אני לועסת טוב טוב לפני שאני בולעת כי ידוע לי שכדי להפיק את המיטב מהפשתן י שלטחון אותם אז אני טוחנת בשניים. השאלה שלי היא- האם יכול להיות שהפשתן או הציה גורמים לי לנפיחת בבטן? אם למשל בשעה 13:00 הבטן שלי היתה שטוחה ובשעה זו אכלתי את הזרעים משני הסוגים ולאחר מכן לא אכלתי כלום אז בשעה 16 בערך הבטן שלי נעשית מעט נפוחה למרות שלא אכלתי כלום מאז הזרעים. הייתכן שיש קשר? אגב- הכמות זרעים שאני אוכלת הם כ- 3כפות זרעי ציה וכ- 60 גרם זרעי פשתן- הכל בבת אחת. אולי זה נשמע מזר שאני אוכלת ככה אבל זה טעים לי :) תודהמראש

חנית שלום, להערכתי אין קשר בין צריכת הציה והפשתן והבטן הנפוחה שאת מתארת. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית