פעילות יתר של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/10/2014 | 20:23 | מאת: חנה

שלום. האם יש ברפואה הסינית פרוטוקול לטיפול בפעילות יתר של בלוטת התריס ? איך ניתן למצוא מרפאים שמומחים בנושא ?

חנה שלום, מחלת ההיפרתירואידיזם שלך נחשבת לסמיפטום למצב עמוק יותר המתחולל בגופך. הטיפול באמצעות הרפואה הסינית בא להעמיק ולבדוק מהו השורש לאותו סימפטום ולטפל בו בהתאם. כל מטפל מוסמך ידע כיצד לתשאל ולאבחן את שורש הבעיה ולטפל בה. לא מכיר מטפלים המטפלים רק באנדוקרינולוגיה. בהצלחה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית