טיפול בצלקת עקב כוויה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

29/09/2014 | 08:37 | מאת: ויקי

שלום! לבן שלי בן כשנתיים וכמה חודשים נשארה צלקת עקב כוויה בדרגה שניה. בצורת פס, במקום כיפול של היד (בצד הפנימי של המרפק). רפואה קונבנציונלית מציעה טיפול מקומי בסיליקון שיישאר באזור הצלקת 23 שעות בימימה. אני לא כל כך שלמה עם הטיפול הזה וחשבתי שאוכל לקבל מכם המלצות לטיפול אלטרנטיבי (שמנים, משחות טבעיות וכו') תודה מראש!

ויקי שלום, הטיפול בצלקות יכול להיות באמצעות דיקור או במקרה של ילד, טיפול לא חודרני על ידי לייזר או מכשיר המעביר פולסים חשמליים קטנים הנקרא מיקרוקורנט. איני מכיר טיפול באמצעות משחות או קרמים בנושא. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר www.acufamilyclinic.com

מנהל פורום רפואה סינית