פוליפ באף

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

09/08/2014 | 12:17 | מאת: צ

שלום- אני בן 25ה וסובל מפולים באף. זה סוג של גידול לא שפיר, כלומר לא סרטני חלילה אשר גורם לסובל ממנו לבעיות באף כמו חוסר יכולת להריח, לטעום ולנשום כמו שצריך מהאף. כמובן שמצב זה מקשה על חיי היום יום, מתסכל ופוגע באיכות חיים. הרפואה הקונבציונלית מציעה פתרונות מסוג של תרופות/תרסיסים שמכילים סטרואידים וכד..... על מנת להקטין את גודל הפוליפ באף ובנוסף מציעה ניתוח להסרת הפוליפ. בהנחה שאני לא מעונין בפתרונות אלו אלא מעונין בפתרון טבעי, בלי סטוראידים, ניתוחים, תרופות ושאר ה"צרות" האלה... האם יש לך להציע "תרופה" טבעית אשר יכולה להקטין את הפוליפ ובכך לעזור לנשימה ולהחזיר את חוש הטעם והריח? האם נתקלת בתופעה זו בעבר? למשל שמן אתרי שיכול לעזור? או כל דבר אחר טבעי..... בכלל- איך הרפואה הסינית יכולה לעזור? תודה מראש

שלום רב, הרפואה הסינית בהחלט יודעת לטפל בבעיה מסוג זה שתיארת. הטיפול עצמו מתבצע באמצעות דיקור, נטילת צמחי מרפא ושינויי תזונה. אני בהחלט מכיר התופעה וסבור שכדאי לך לפנות ולקבל טיפול אלטרנטיבי לפני שקילת ניתוח. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית