שילוב ריצה וספורט בזמן ניקוי כבד ורעלים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

16/05/2014 | 17:10 | מאת: עדי דריבן

שלום אני מעוניינת להתחיל בניקוי כבד (ניקוי רעלים אביבי) אני עוסקת בפעילות גופנית ואני רצה בין פעמיים לשלוש פעמים בשבוע בין חמישה לעשרה ק"מ. כידוע - לפני ריצה יש לאכול פחמימות יום קודם ובסמוך לריצה. האם אוכל להמשיך לרוץ גם בימים של ניקוי הכבד?? בוא נאמר - ביומיים הראשונים לא ארוץ אבל אח"כ מותר? אני חוששת שאהיה חלשה מדי... המון תודה עדי

שלום, איזה סוג של ניקוי כבד את מועניינת לעשות? אין ספק שלהמשיך לרצות ללא צריכת הפחמימות יגרום להחלשות הגוף. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

18/05/2014 | 12:43 | מאת: עדי דריבן

אני מעוניינת לעשות ניקוי כבד, לקראת האביב. לא בעיה ספציפית. מרגישה צורך.... חשבתי שאורז נחשב פחמימה...

מנהל פורום רפואה סינית