sivim

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/03/2014 | 17:08 | מאת: שחר

שלום לך הייתי אצל גסטרו בשל גזים ונפיחות בבטן חרי כל דבר שאני אוכלת והא אמר לי להמעיט בסיבים תזונתים כי יש אנשים שזה עושה להם לא טוב. 1- מה עלי לאכול במקום זה כדי לא להרגיש בגזים ובנפיחות 2- ידוע שסיבים תזונתיים מאוד חשובים לבריאות הגוף- אם אמנע מהם אני אזיק לעצמי- אם ככה- מה עלי לעשות? תודה

שחר שלום, ממליץ לגשת למטפל מוסמך אשר יאבחן המקור לבעיית הגזים ויוכל להמליץ על טיפול בהתאם. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית