שמן קצח/קצח

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/03/2014 | 17:13 | מאת: דנה

הייתי בחנות טבע כי רציתילצרוך קצח. המוכרת אמרה לי שכדאי לי לקנות שמן קצח אם אני מעונינת להנות מיתרונותיו התזונתיים כי מקצח רגיל(זרעים) לא אקבל כלום כי כמו שזה נכנס ככה יוצא וזה יותר בשביל שיפור הטעם במאכלים מסוימים. האם זה נכון? אם למשל אשים כפית קצח ביוגורט ואוכל- הם אין בכך שום יתרון האם אקבל משהו מהקצח? ובכלל- האם כפית קצח ליום זה כמות מספיקה כדי להנות מיתרונותיו התזונתיים. תדוה

דנה שלום, כפי שכבר ציינתי לפני כמה הודעות מטה, אין קשר בין הרפואה הסינית וקצח ועל כן השאלה לא מתאימה לפורום הנוכחי. ממליץ להפנות השאלה לפורום נטורופתיה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית