2 שאלות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/03/2014 | 21:04 | מאת: קרן

2 שאלות שלא קשורות אחד לשני: 1- לאיזה רופא עלי לפנות כדי לשלול טפילים וקנדידה במעיים/קיבה ? ובכלל- מה הסימפטומים שמהם סובלים מי שיש לו טפילים/קנדידה? מה הטיפול לפתרון התופעה? 2- האם אכילה של 8 עגבניות לארוחת ערב יכולות לגרום לעצירות ? גזים? נפיחות?

קרן שלום, הרופא המטפל שלך יוכל להפנות אותך לבדיקת טפילים וקנדידה בצואה. עגבניות לא אמורות לגרום לעצירות. לעניין הגזים והנפיחות, במידה ומערכת העיכול שלך חלשה ותלוי בתזונה היומית שלך, ייתכן ויקרו. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית