קמומיל

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

07/03/2014 | 15:26 | מאת: moshe

שלום מהם סגולות הקמומיל? לאילו מצבים הוא עוזר? והאם הוא עוזר להקלה בעיכול? קניתי זרעים/פרחים של קמומיל/בבונג בחנות טבע ואני חולטת במשקה חם ואף אוכלת את הפרחים בסיום השתיה. האם אני עושה טוב? האם אכילת הפרחים עשויה להקל על מערכת העיכול? ואם לא- אז איזו חליטה אחרת עדיפה? תודה

שלום, רצ"ב לינק למידע בנושא הקמומיל: http://he.wikipedia.org/wiki/בבונג אין צורך באכילת העלים והפרחים. החליטה בהחלט מספיקה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית