שאלה לגבי אפשרות בארץ

דיון מתוך פורום  פונדקאות

05/12/2016 | 23:14 | מאת: דניאל

אני בת 50 ולא זכיתי להיות אמא. נכשלתי. יש אפשרות לזכות בילד ע"י תרומת ביצית ופונדקאית בארץ? .

דניאל שלום אחד הקריטריונים של חוק פונדקאות בישראל(חוק הסכמים לנשיאת עוברים התשנ"ו 1996) שזכאות לפונדקאית ניתנת אך ורק לזוג נשואי גבר ואישה ובנוסף האישה צריכה להיות עד גיל 50 וגבר עד גיל 52. ממכתבך לא ברור האם את נמצאת בזוגיות או לא, במידה ולא - את לא זכאית לפונדקאות בארץ. בנוסף הגיל שלך הוא גבולי. יש אפשרות לפונדקאות בחו"ל, אם את מעוניינת לקבל פרטים דברי איתי ואשמח לתת לך מידע טל:0544443685 בברכה אידה

מנהל פורום פונדקאות