חיפוש פונדקאית אפשרי נשואה?

דיון מתוך פורום  פונדקאות

06/07/2016 | 09:45 | מאת: שי

שלום אני בחיפושים אחר פונדקאית, השאלה אם מצאתי כזו שהיא נשואה עם ילדים האם אני צריכה לקבל אישור מהוועדה? או יכולה להכין עימה חוזה ואת כל הניירת הדרושה? קראתי באחד האתרים שהפונדקאית חייבת להיות רווקה אך במקרים נדירים יכולים לאשר נשואה. האם צריך לקבל על זה אישור קודם? יש סיוכי?

שי שלום על פי חוק פונדקאות של מדינת ישראל (חוק הסכמים לנשיאת עוברים - התשנ"ו 1996) פונדקאית צריכה להיות רווקה. בשנים האחרונות יותר ויותר מאשרים נשים נשואות. על הזוג להגיש בקשה מיוחדת לוועדת חריגים ורק אם הוועדה תאשר להתחיל בתהליך . בהצלחה אידה

מנהל פורום פונדקאות